Sergi Barjuan: 'Vull que el Barça es retrobi amb l'alegria'

El de les Franqueses ja exerceix com a entrenador interí del FC Barcelona

Esports

Sergi Barjuan: 'Vull que el Barça es retrobi amb l'alegria'
Sergi Barjuan: 'Vull que el Barça es retrobi amb l'alegria' | FC Barcelona

Sergi Barjuan ja exerceix com a entrenador interí del FC Barcelona. El tècnic de Les Franqueses del Vallès ha explicat els principals reptes que tindrà durant aquest període a la banqueta del Camp Nou, fins que el Barça trobi un substituït definitiu a Ronald Koeman. “Vull que la plantilla es retrobi amb l’alegria i que gaudim jugant a futbol”, ha expressat durant la roda de premsa d'avui divendres. 

L’entrenador interí del primer equip ha reconegut la dificultat pel poc marge de temps abans del següent partit, que serà aquest dissabte contra l’Alabès. “Quan jugues dimecres-dissabte-dimecres hi ha poc marge de treball. No han passat ni 24 hores [des del seu nomenament] i és una situació d’estrès que cal dominar com abans millor”, ha declarat i ha afegit: “Els jugadors són els mateixos, però els conceptes poden canviar una mica. El repte el tenen els jugadors, que ja han demostrat del que són capaços. Els jugadors han de creure en el que volem”, ha afirmat.

Per a Sergi Barjuan també serà clau “intentar endollar tots els jugadors per revertir la situació” i ha explicat la importància d’estar “tots units”, afició inclosa. 

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha aclarit durant la roda de premsa que  Sergi Barjuan s’asseurà a la banqueta del primer equip fins que es trobi el substitut de Koeman de manera definitiva. La situació era insostenible. Crec que havíem entrat en una deriva molt perillosa en què podíem desenganxar-nos de tot. Esperem que aquest canvi serveixi de motivació per redreçar la situació i l’equip remunti", ha explicat Laporta. 

Edicions locals