El Twirling Les Franqueses debuta a Europa amb un bronze

El club participa amb cinc esportistes a l'Europeu de Croàcia

Esports

El Twirling Les Franqueses debuta a Europa amb un bronze
El Twirling Les Franqueses debuta a Europa amb un bronze | Twirling Les Franqueses

El Club Twirling Les Franqueses va debutar al Campionat d0'Europa amb una medalla de bronze de Sara Cano, en la categoria juvenil. El club franquesí, que tan sols suma un any des der la seva fundació el juny del 2020, va prendre part a l'Europeu amb un total de cinc noies, que totes elles van lluitar per pujar al podi. 

L'Europeu va tenir lloc a la localitat de Porec, de Croàcia, mig any després del que estava previst, per l'afectació de la Covid. Des d'aleshores, el club no ha pogut tancar la temporada 2020-2021, a l'espera de la gran cita de l'any, que s'ha saldat amb el bronze de Cano, en la modalitat X Strutting, tot i que també va ser 10a en Rítmica i 12a en Solo un bastó. A les portes del metall es van quedar Martina Lupiáñez, 4a en dos bastons juvenil; i Ada Martínez, 6a en rítmica juvenil. També van participar amb èxit Iris Márquez, 7a en dos bastons juvenil; i Judith Pujolà, 11a en rítmica júnior. "La progressió en un any ha estat espectacular, tornem molt contentes per haver lluitat pels podis i aconseguir una medalla", admet una de les entrenadores del club, Aïda González.  

Amb la cita continental s'acaba el curs 2020-2021 i en dues setmanes s'iniciarà la nova temporada amb l'objectiu de tornar al Campionat d'Europa.

Edicions locals