El CE Llerona presenta els 30 equips de la temporada 2021-2022

L'equip franquesí mante el pols a la Covid amb el mateix nombre de conjunts del curs passat

Esports

El CE Llerona presenta els 30 equips de la temporada 2021-2022
El CE Llerona presenta els 30 equips de la temporada 2021-2022 | CE Llerona

El CE Llerona va presentar divendres els trenta equips de la temporada 2021-2022 al Camp Municipal de Llerona amb un espectacle de llums i una pantalla gegant, on es van veure un per un els esportistes de l'entitat. El club manté el pols a la Covid i aquest nou curs té el mateix nombre de conjunts que la temporada passada. 

El club té una estructura sòlida masculina i femenina, amb 17 conjunts de nois i 13 de noies. "L'objectiu de la base és seguir amb la nostra forma de treballar pròpia", explica el director esportiu David Hidalgo, que recorda que són un club identificat amb els valors humans i l'aprenentatge mitjançant l'esport. 

Pel que fa a la tasca amb els dos sèniors, l'objectiu del club és que siguin competitius. El femení milita a la Preferent Territorial i el cap de setmana passat va perdre contra el Barça, 5 a 0, tot i que ocupa l'11è lloc amb sis punts i lluita per la permanència. "Estem en una temporada que volem consolidar el projecte femení a la Preferent, que és una categoria prou important", diu Hidalgo, que sap que són un dels clubs femenins referents del Vallès Oriental. Mentre que amb el sènior masculí, a la Tercera Catalana, "està en un procés de creixement, amb un grup de jugadors joves i molt competitius", assenyala el director, que després de quatre jornades el masculí és setè amb set punts.

L'acte va comptar amb els parlaments de David Hidalgo; el president del club, Jaume Viñas; la regidora d'Esports, Montse Vila; i l'alcalde, Francesc Colomé. 

Edicions locals