Mor als 90 anys l'empresari Paulí Puig Tuset, de Conserves Puig

Puig, un dels descendents de 'Can Puig dels Pinyons', havia estat el gerent de l'empresa Conserves Puig, al carrer Ricomà

Societat

Paulí Puig
Paulí Puig | Família Puig Botey

L'advocat i empresari Paulí Puig Tuset, de 90 anys, ha mort avui a Granollers, on vivia darrerament després d'anys establert a Llerona. Puig va ser el gerent de Conserves Puig, que comercialitzava Rovellons Tres Pins, els primers que es van vendre a Catalunya. Puig estava casat amb Rafaela Botey, era cosí de l'empresari Pau Puig –mort el gener passat– i era el pare del reconegut cuiner Fermí Puig.

Nascut l'abril de 1931, formava part de la nissaga familiar dels Puig, coneguts popularment com a Can Puig dels Pinyons, per la vinculació amb l'empresa familiar dedicada a la manipulació i comercialització de fruits secs i conserves. L'empresa havia ocupat un local del carrer Ricomà, amb llargada fins al carrer Barcelona, i posteriorment es va situar en un altre local més gran, també al carrer Ricomà, però amb sortida al carrer Sant Jaume.

Durant un breu període de temps Puig va formar part del consistori de Granollers a finals dels anys 60, i el 1974 va ser distingit amb la medalla de plata de l'Ajuntament com a fill predilecte de la ciutat. Anys més tard, el 2012, també va ser homenatjat en la 49a Festa de la Gent Gran de la parròquia de Santa Maria de Llerona.

La vetlla es farà demà, dimecres, de les 12 h a les 19 h, i la cerimònia de comiat serà dijous, a les 10 h a l'església de Santa Maria de Llerona.

Edicions locals