La Fundació Espavila obre divendres la convocatòria de les beques Educar Fomentant l'Esforç

Les beques reconeixen les iniciatives de l’àmbit educatiu i lúdic adreçades a infants i joves i que promouen la cultura de l'esforç

Societat

La Fundació Espavila obre la convocatòria de les beques Educar Fomentant l'Esforç
La Fundació Espavila obre la convocatòria de les beques Educar Fomentant l'Esforç

La Fundació Espavila, dedicada a fomentar la cultura de l'esforç, obre aquest divendres l'11a convocatòria de les Beques Educar Fomentant l’Esforç per al curs vinent. Les beques pretenen estimular i promoure les iniciatives que es duguin a terme a Catalunya en matèria educativa i lúdica i s'adrecen a infants i joves de 0 a 18 anys amb l'objectiu de promoure la cultura de l'esforç inculcant valors fonamentals com el treball, la responsabilitat, la sinceritat, l'optimisme, etc.
 

La convocatòria de les beques estarà oberta fins al 30 d’abril. Fins ara, la fundació ha concedit una quarantena de beques. Una, per exemple, aquest mateix any a l'entitat granollerina Trenquem Armaris per la seva tasca de fer visibles els drets LGTBI. També ha adjudicat una setantena d'ajuts a persones amb manca de recursos econòmics però amb la voluntat d’esforçar-se per aconseguir millorar els seus coneixements culturals i professionals i millorar així la seva integració en la societat o el món del treball.

Edicions locals