Oncovallès celebrarà el seu sopar benèfic anual el 12 de novembre

La fundació ja ha posat a la venda els tiquets, que es poden adquirir fins dimecres que ve, 20 d'octubre

Societat

El sopar de l'última edició, el 2019, va aplegar unes 200 persones
El sopar de l'última edició, el 2019, va aplegar unes 200 persones

La Fundació Oncovallès ha començat a preparar la 18a edició del sopar benèfic que enguany tindrà lloc el divendres 12 de novembre (21 h) a l'Hotel Ciutat de Granollers. Com cada any hi haurà una taula rodona, que en aquesta edició portarà per títol El programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte del Vallès Oriental.

La taula, moderada pel Dr. Josep Maria Ibáñez, president del Comitè Tècnic Sanitari d’Oncovallès, comptarà amb la ponència del Dr. Francesc Bas-Cutrina, cap d'unitat de l'Aparell Digestiu de l’Hospital General de Granollers, coordinador del programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte del Vallès Oriental. També hi participaran Pere Cladellas, president de la Fundació Oncovallès, i l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral.

Durant el sopar es farà el tradicional sorteig benèfic, que enguany serà d'una obra cedida per Josep Morales Duque, deixeble de Vicenç Casals-Grau. Morales és autodidacte amb el punt de mira en Antonio López Garcia. Ha crescut com a artista organitzant i participant en concursos com a fundador del Premi de Vallromanes, on resideix. També ha participant en diferents subhastes a fi de col·laborar amb organitzacions solidàries, com la Fundació Vicenç Ferrer, Solid'art o FVO, entre d'altres.

"La solidaritat és el motor per mantenir els serveis que ofereix la nostra fundació als malalts i familiars de càncer de les poblacions del Vallès Oriental", recorden des de l'entitat. Per això, el tiquet per participar en el sopar té un cost de 65 euros. Es poden adquirir fins dimecres 20 d'octubre a la seu d'Oncovallès –av. del Parc, 9, 6a planta– o bé reservant per telèfon al 93 870 01 67 o per correu electrònic a fundacio@oncovalles.cat. Igualment, com cada any, per als qui no puguin assistir al sopar, hi ha la possibilitat de col·laborar mitjançant la taula 0 i cadira 0 del Sopar Benèfic d'Oncovallès.


 

Edicions locals