Ja es poden comprar les entrades del Mundial d'Handbol Femení 2021

HI ha diferents opcions de preus per a les fases preliminar, principal i final

Esports

Ja es poden comprar les entrades del Mundial d'Handbol Femení 2021
Ja es poden comprar les entrades del Mundial d'Handbol Femení 2021

El Comitè Organitzador del Mundial d'Handbol Femení ha posat a la venda les entrades dels partits de les fases preliminar, principal i final. El Campionat del Món se celebrarà de l'1 al 19 de desembre i Granollers és una de les quatre seus del certamen internacional, juntament amb Llíria, Torrevella i Castelló. Les entrades es podran comprar mitjançant el portal Marcaentradas.

Per a la fase preliminar es permetrà l'entrada als sis partits de cada grup amb preus de 54 fins als 112,50 euros. Per a la fase principal, que inclourà nou partits de la seu escollida, els preus van des dels 108 als 162 euros. 

Pel que fa a la fase final, que es disputarà íntegrament a Granollers, hi haurà dues alternatives en les modalitats d'entrades. Hi ha la possibilitat de veure els quatre partits dels quarts de final, les dues semifinals i la final per l'or, i la de consolació, amb uns preus entre 315 i 396 euros; o el passi a partir de semifinals, incloent-hi la final i la de consolació, amb un import d'entre 171 i 216 euros. 

A més, el Comitè Organitzador posa també a disposició dels espectadors descomptes per a grups del 10%, així com a menors de 12 anys i persones amb mobilitat reduïda. 

Edicions locals