Els Gorchs, capital del tennis femení del 25 al 31 d'octubre

El club acull el torneig estatal femení més important en superfície de pista ràpida

Esports

Els Gorchs, capital del tennis femení del 25 al 31 d'octubre
Els Gorchs, capital del tennis femení del 25 al 31 d'octubre | JL.R.B.

El Club Tennis Els Gorchs centrarà les mirades del tennis internacional femení la setmana del 25 al 31 d'octubre. Les Franqueses serà la capital tennística amb la disputa de la 10a edició del Torneig Internacional Femení ITF-WTA, que donarà 80.000 dòlars en premis i que inclourà també l'hostalatge. 

El torneig franquesí és la competició de més rellevància que se celebra a Catalunya i el més important en l'àmbit estatal pel que fa a la superfície de pista ràpida. "És un torneig amb una gran quantitat de punts, que pot beneficiar les jugadores de casa perquè se sentiran amb més suport del nostre públic", deia el president de la Reial Federació Espanyola de Tennis, Miguel Díaz, durant l'acte de presentació dimarts a la sala de plens de les Franqueses.

"Situem el club i les Franqueses al mapa tennístic internacional amb el millor torneig estatal femení de pista ràpida", apuntava el president d'Els Gorchs, Jaume Marquès, que assenyalava que el campionat serà retransmès pel canal internacional Eurosport. Tanmateix, l'alcalde franquesí, Francesc Colomé, se sentia amb orgull per la celebració d'un torneig internacional i femení a les Franqueses.

El campionat comptarà amb diverses jugadores situades entre els llocs 100 i 300 del rànquing internacional i set més per sota de 100, d'entre elles tan sols s'ha confirmat l’holandesa, Arantxa Rus, número 70 del món. El president de l'ens federatiu català, Jordi Tamayo, va reconèixer el club franquesí amb la placa de club d'excel·lència.

Edicions locals