La cursa Els 10 de les Franqueses obre incripcions

La cursa popular se celebrarà el 21 de novembre i un dia abans s'estrenarà una cursa infantil

Esports

José Luis Rodríguez Beltrán

La cursa popular Els 10 de Les Franqueses se celebrarà el pròxim 21 de novembre. El Club Atletisme A4elKm ja ha obert el període d'inscripcions, amb un preu de 12 euros. Com és habitual la prova serà solidària i destinarà la recaptació a la recerca i la lluita contra el càncer de ronyó.

La cursa franquesina mantindrà el circuit urbà de 10 km, amb un límit de mig miler de participants. "Tenim moltes ganes de tornar a córrer, però afegirem protocols de la Covid per fer una cursa segura, com ara distàncies a les sortides i portar mascareta abans i després de la prova", explica un dels responsables de la cursa popular Jaume Aragonès.

S'estrenarà una cursa mini

Per aquesta nova edició, des de l'organització de la prova s'ha decidit crear una cursa infantil, que completarà l'oferta atlètica del cap de setmana. La prova infantil se celebrarà el dia anterior de la Cursa Els 10, és a dir, el dissabte 20 de novembre, a partir de les 17 h a la plaça de la vila.

"Tenim pensat fer una cursa infantil amb diferents franges d'edat i segons això hi haurà diferents distàncies, des dels 200 metres fins a un màxim de 1.000", diu Aragonès, que explica que l'objectiu és crear afició per l'atletisme entre els més petits.

Edicions locals