El Llerona afronta la revàlida de la Preferent

L'equip dirigit per Joan Garcia s'estrenarà diumenge al camp del Cerdanyola del Vallès

Esports

El Llerona afronta la revàlida de la Preferent
El Llerona afronta la revàlida de la Preferent | CE Llerona

José Luis Rodríguez Beltrán

El CE Llerona femení té l'oportunitat de millorar el paper a la territorial Preferent, per segon any seguit. El curs passat la Federació Catalana de Futbol va decidir que no hi hagués cap descens a les lligues territorials, que va salvar matemàticament a l'equip dirigit per Joan Garcia. Les franquesines són conscients de la segona oportunitat que tenen per competir a Preferent i volen potenciar els factors positius per mantenir-se en la categoria. 

"Som conscients que l'any passat vam fer coses molt bé, però vam estar marcades per una temporada totalment atípica, per la Covid, que no ens va permetre assolir el nivell esportiu que preteníem", explica el tècnic, Joan Garcia. El Llerona va iniciar la pretemporada el 18 d'agost i un mes després s'estrenarà en la primera jornada al complicat camp del Cerdanyola. "És un rival molt complicat, que compta amb una estructura sòlida femenina", assenyala Garcia, que ha confiat aquest curs per donar continuïtat al bloc de la temporada passada, tot i que hi ha hagut unes cinc baixes.

En el capítol d'incorporacions, el club aposta per la formació, i tres de les cares noves són jugadores que pugen del juvenil amb la lateral Aina, la portera Natalia i la davantera Paula, que l'any passat ja va jugar el tram final de la temporada passada. De fitxatges, la secretaria tècnica ha reforçat el bloc amb la central Miriam Sánchez i la davantera Clàudia Valentín. "La plantilla no està del tot tancada perquè tenim tres jugadores a prova i estem valorant la seva incorporació", informa el tècnic. La plantilla no es vol posar cap objectiu concret "perquè volem estar el més amunt possible". Tot i això, l'equip aspira a la permanència, com a mínim.

Edicions locals