Noemí Moreno i Ever Alejandro guanyen l'Open Barcelona BTT de Les Franqueses

La prova franquesina decideix els campions de la competició provincial, que aplega 165 participants

Esports

Noemí Moreno i Ever Alejandro guanyen l'Open Barcelona BTT de Les Franqueses
Noemí Moreno i Ever Alejandro guanyen l'Open Barcelona BTT de Les Franqueses | Federació Catalana Ciclisme

Noemí Moreno (73 Factory Eco) i Ever Alejandro Gómez (RR Bikers) han guanyat la tercera edició de l'Open Barcelona BTT KH7 de Les Franqueses del Vallès, que va tenir lloc dissabte. La prova, que va organitzar la Unió Ciclista Les Franqueses, va aplegar 165 ciclistes en un exigent circuit vallesà, de 5 km per volta. 

La prova masculina va viure un bonic frec a frec entre Ever Alejandro Gómez  i Xavier Ariza (La Torreta Bike), que van ocupar els dos primers llocs respectivament només separats per 10 segons. Completava el podi Gerard Moya (Biking Point). Entre les fèmines, Noemí Moreno s'imposava amb més d'un minut d'avantatge sobre Núria Bosch (BH Templo Cafès), que era la primera classificada de la categoria sub-23.

La prova franquesina decidia també els campions de l'Open BTT Barcelona, d'un total de quatre curses. En la categoria masculina Ever Alejandro ha estat el dominador, mentre que en noies, la guanyadora era la sub-23 Lídia Fuentes, que deixava al segon lloc Noemí Moreno. 

Se celebra la Kids Cup

A primera hora del matí va ser el torn de la mainada en la darrera prova també de l'Open Barcelona Kids Cup, amb prop d'una norantena de participants que van competir en un circuit de 2 km. 

Edicions locals