'Estem vivint un somni, no hem de perdre mai aquesta il·lusió'

El CF Les Franqueses acaba la temporada del seu debut a la Primera Catalana al tercer lloc

Esports

'Estem vivint un somni, no hem de perdre mai aquesta il·lusió'
'Estem vivint un somni, no hem de perdre mai aquesta il·lusió' | Xavier Solanas

José Luis Rodríguez Beltrán

El CF Les Franqueses va sumar diumenge la vuitena victòria per tancar la temporada del seu debut a la Primera Catalana en un meritori tercer lloc. Els franquesins –que van rebre un reconeixement de mans de l'alcalde, Francesc Colomé, abans de l'inici de l'últim partit a casa– van acomiadar la campanya amb una victòria contra el Rubí, per 2 a 1.

L'equip franquesí va tenir opcions per lluitar per la promoció d'ascens fins a la penúltima jornada, quan ja feia setmanes que havia assolit l'objectiu de la permanència. "Estem vivint un somni, no hem de perdre mai aquesta il·lusió", explica el tècnic Manolo Parralo, que encadena una dècada a la banqueta franquesina i que titlla d'històric el curs actual de l'equip. "Vam patir fins a 18 positius per Covid en l'inici de la temporada, l'equip va aturar-se i es va refer amb més ganes que mai, per competir en la temporada del nostre debut", relata.

L'objectiu de l'equip era la salvació, però quan quedaven cinc jornades per acabar la campanya es veia amb opcions de lluitar per pujar a la Tercera Divisió. "Vam creure que es podia fer la promoció. La llàstima va ser l'empat en l'últim minut que ens va fer la Guineueta i els dos partits perduts amb el Sabadell Nord. La temporada ha estat un notable alt", diu Parralo, que remarca que l'equip hagi acabat com el menys golejat, amb 13 dianes, les mateixes que Sant Cugat.

Edicions locals