'Hem aconseguit un circuit ràpid, però el 2022 hem de recuperar l'habitual'

Joan Villuendas i Toni Cornellas, de l'AE La Mitja, satisfets amb l'edició de la mitja marató granollerina

Esports

'Hem aconseguit un circuit ràpid, però el 2022 hem de recuperar l'habitual'
'Hem aconseguit un circuit ràpid, però el 2022 hem de recuperar l'habitual' | Xavier Solanas

La Mitja Granollers 2021 serà una cursa d'edició limitada. L'AE La Mitja té la intenció de recuperar el circuit tradicional i el d'enguany quedarà en la memòria dels més de 2.000 atletes que el van completar. "

"Hem aconseguit un circuit ràpid, però nosaltres volem tornar al primer cap de setmana de febrer en el recorregut habitual", diu el president de la Federació Catalana d'Atletisme i un dels responsables de l'AE La Mitja, Joan Villuendas, que es mostra satisfet dels temps i la participació: "Si la cursa hagués estat al circuit tradicional, segur que els temps haurien estat millors. Tot i això, estem contents de celebrar la primera gran mitja marató estatal".

Pel que fa a Toni Cornellas, president de l'AE La Mitja, va ser l'encarregat dels trets de sortides dels calaixos, i en acabar va completar la cursa, per segon cop en 35 edicions. "Estem molt contents de celebrar la cursa, però la Mitja és molt més que això. Tenim ganes de tornar a fer el programa de fer la mitja, els concerts, les curses paral·leles... tot allò que fa que la Mitja sigui més que una cursa i confiem el proper any, fer-ho tot", admetia Cornellas.

Edicions locals