Albert Muntanya guanya el Campionat de Catalunya de contrarellotge júnior

Ignasi Lambea, també de la Unió Ciclista Finques Feliu, ha estat convocat amb la selecció catalana júnior

Esports

Albert Muntanya guanya el Campionat de Catalunya de contrarellotge júnior
Albert Muntanya guanya el Campionat de Catalunya de contrarellotge júnior | Federació Catalana Ciclisme

Albert Muntanya, de la Unió Ciclista Finques Feliu, s'ha imposat al Campionat de Catalunya de contrarellotge individual júnior, que va tenir lloc diumenge amb la prova ciclista El Timbaler, del Bruc. L'equip franquesí suma el seu primer triomf en la temporada del seu debut amb la victòria de Muntanya després de completar el recorregut de 7,5 km en un temps d'11 minuts i 22 segons. 

Els júniors van haver de completar una volta en un circuit exigent que presidia la muntanya de Montserrat. El franquesí va imposar-se amb un marge de cinc segons amb el segon classificat, Sergi Dader (Quadis-Trek Bicisprint); i vuit, amb el tercer, Jan Castellón (Bikesports-Ford Nicolás). 

Ignasi Lambea, quart i a la selecció

El segon millor classificat de la general individual júnior de la Unió Ciclista va ser Ignasi Lambea, que va fregar el podi amb un meritori quart lloc després de fer un temps d'11 minuts i 38 segons. Lambea és un dels corredors destacats de l'equip franquesí que aquesta setmana ha estat convocat per disputar amb la selecció catalana júnior la clàssica dels Alps, a França. 

Amb un recorregut de 128 quilòmetres entre Ruy Montceau i La Bridoire, la cursa compta amb fins a cinc passos de muntanya, sent el més dur de tots ells el temut Mont du Chat, que es corona a 25 quilòmetres per la línia de meta. Amb noms amb el palmarès recent com els destacats professionals Tim Wellens, Pierre-Roger Latour, Aurélien Paret-Peintre, Maxim Van Gils o Rémy Rochas, la cursa té un gran prestigi en el calendari internacional.

 

Edicions locals