Toni Olivares, de les Franqueses, nou entrenador del CBG a Copa Catalunya

El tècnic, de 32 anys, ha tancat una etapa de tres temporades al CB Martorell, de la Lliga d'EBA

Esports

Toni Olivares en un partit amb el CB Martorell
Toni Olivares en un partit amb el CB Martorell | CB Martorell

José Luis Rodríguez Beltrán

Toni Olivares havia jugat moltes vegades al pavelló de bàsquet contra el CB Granollers defensant la samarreta del CB Les Franqueses, d'on és veí i va jugar fins a la Primera Catalana. Als seus 32 anys, el tècnic afronta el repte de dirigir el CBG a la Copa Catalunya amb l'objectiu de continuar el projecte d'impulsar la base del club i donar cabuda al sènior masculí, que aquesta temporada ha baixat d'EBA. 

L'entrenador, tot i la seva joventut, és un tècnic experimentat amb tres temporades dirigint el CB Martorell, de la Lliga d'EBA, i aquesta campanya ha guanyat la fase regular C-2, tot i que l'equip va caure a la prèvia de les fases d'ascens contra el Llucmajor, de les Illes Balears. "Després de guanyar la lliga creia que ja havia arribat a un fi d'etapa a Martorell. L'exigència és molt alta i quan aconsegueixes l'objectiu, necessitava canviar d'aires", admet Olivares, satisfet dels tres anys a Martorell, que anteriorment havia estat dos com ajudant al Masnou, també de la Lliga d'EBA. "Fa set anys que soc tècnic i la meva edat mai ha estat un problema. El respecte es guanya i gairebé sempre he estat jove. Per exemple, a Les Franqueses vaig estar 12 anys entrenant en categories de formació, després amb 24 vaig passar a dirigir l'Argentona, de Segona Catalana", recorda. 

Olivares ha iniciat les trobades amb la plantilla per definir la temporada 2021-2022, tot i que té una idea clara del joc. "Si alguna cosa em caracteritza aquests anys, és defensar, defensar i defensar. Això ha de ser el nostre objectiu. Si tanquem bé les portes, ens les obrirem en atac", manifesta el tècnic, que es mostra il·lusionat del nou projecte del CBG a Copa Catalunya. "És massa d'hora per parlar d'ascens a Lliga EBA, primer de tot hem de recuperar la nostra essència i el respecte", diu.   

Edicions locals