La Mitja s'ajorna fins al dissabte 5 de juny, amb un nou circuit pel passeig fluvial

La sortida i arribada serà a l'avinguda Sant Julià, cantonada amb carrer de l'Empordà

Esports

| Toni Torrillas

La Mitja Granollers s'ha ajornat fins al dissabte 5 de juny. L'AE La Mitja havia previst disputar la prova de 21 km el 16 de maig, però "a conseqüència de l'actual situació sanitària, ens veiem obligats a canviar de data i de circuit", indica en un comunicat l'organització. 

Segons informa La Mitja, per poder disposar de  tots els permisos necessaris, per poder complir amb les mesures del protocol Covid, "La Mitja no pot passar pel nucli urbà dels tres municipis habituals: Granollers, Les Franqueses, i La Garriga", diu el comunicat i avança que "transcorrerà pel  llarg del passeig fluvial: passant per, Canovelles, Les Franqueses, La Garriga, i retornant a Granollers". Aquest és el circuit alternatiu que ja apuntava al diari SomGranollers fa uns dies el president de la Federació Catalana d'Atletisme, Joan Villuendas, després de celebrar El Tast en un nou circuit. 

La sortida i l'arribada serà a l'avinguda Sant Julià, cantonada amb el carrer de l'Empordà, és a dir, al mateix passeig fluvial. A més, la zona d'escalfament s'establirà al Parc Firal i la sortida s'avançarà fins a les 8 h "per evitar les hores de més calor". 

Edicions locals