Javier López lluirà el dorsal 0 d'El Tast en superar la Covid

La cursa popular granollerina se celebrarà dissabte amb sortida i arribada a canovelles

Esports

| FOTO: FSM

El Tast ha lliurat el dorsal 0 a l'atleta Javier López, de 69 anys i veí de Montornès. El corredor és un habitual de les curses granollerines i dissabte correrà la seva primera prova atlètica després de recuperar-se de la Covid-19, que va patir el 2020. L'atleta va entrar a l'hospital granollerí el 9 de març i va sortir del de Mollet, el 25 de maig. Entremig, va passar 21 dies a l'UCI i des d'aleshores es prepara per tornar a córrer.

L'organització ha volgut reconèixer l'esforç de Javier López i el seu esperit de superació. El corredor l'any 2017 va ser campió d'Espanya màster a la Mitja de Granollers i campió d'Europa de trail màster amb Espanya.

El Tast de Granollers

El Tast de la Mitja es correrà dissabte amb més d'un miler d'atletes en un nou circuit a Canovelles. La cursa s'adapta al protocol Covid i avança la sortida de dissabte fins a les 8.45 h. La cursa no perdrà el seu caire popular –amb un miler d'atletes-, tot i que reunirà prop d'una cinquantena de noms destacats del fons estatal. Aquesta és la tercera vegada que es reprograma la cursa i sembla que serà la definitiva. Durant la tardor del 2020, la cursa popular es va haver d'ajornar fins a dues vegades per l'afectació de la Covid-19.

Edicions locals