La sortida i arribada d'El Tast es trasllada a Canovelles

Serà just davant la fàbrica de KH-7, al passeig de la Ribera, 111

Esports

| La Mitja

El Tast de la Mitja estrenarà nou recorregut dissabte davant l'allau d'inscripcions d'atletes de primer ordre estatals. L'organització ha projectat un nou circuit de 10 km, amb sortida i arribada a Canovelles i que recorre bona part del polígon Pla de Llerona, que ja està homologat per la Federació Catalana d'Atletisme. 

L'antic recorregut, entre la Garriga i Granollers, tenia un desnivell negatiu i les marques assolides no serien vàlides per a federacions o poder presentar-les per optar a campionats estatals o internacionals. Fa unes setmanes es va decidir el canvi de circuit, pel polígon de Llerona, amb un desnivell neutre i amb sortida i arribada a Canovelles, just davant la fàbrica de KH-7, al passeig de la Ribera, 111.

"A tot això s'hi afegeix que, amb el protocol Covid, hem d'evitar al màxim passar pels nuclis urbans de les ciutats", indica el responsable de l'AE La Mitja, Toni Cornellas, que explica que la sortida serà esglaonada amb sis calaixos dividits pel temps dels corredors i, comenta, "hi haurà una gran zona d'escalfament en l'aparcament que hi ha al costat de la caserna de la Guàrdia Civil, per esperar a fer les diverses sortides".

La mascareta serà d’ús obligatori a la zona d'escalfament, abans i durant la sortida de la cursa, i en l'arribada a meta. L’organització repartirà mascaretes entre els participants en l’arribada, per a qui ho necessiti. És obligatori dur la mascareta als primers metres de la cursa.

Edicions locals