La Unió Ciclista Finques Feliu s'estrena amb dos podis a la Copa Catalana júnior

L'equip de les Franqueses és tercer a la classificació per equip i Sergi Galvany, segon de la general individual

Esports

La Unió Ciclista Finques Feliu s'estrena amb dos podis a la Copa Catalana júnior
La Unió Ciclista Finques Feliu s'estrena amb dos podis a la Copa Catalana júnior | Xavier Solanas

La Unió Ciclista Finques Feliu s'ha estrenat a la Copa Catalana júnior amb un doble podi al Gran Premi Primavera Ciutat del Prat. L'equip de les Franqueses, que s'ha format aquest mateix any, va assolir el tercer lloc del podi de la classificació per equip i el corredor Sergi Galvany va ser segon de la classificació individual. La prova va tenir lloc diumenge a El Part de Llobregat, que va servir per encetar la temporada 2021 de la copa júnior catalana de ciclisme en ruta.

Un nombrós pilot de gairebé un centenar de ciclistes va estrenar la jornada amb una ruta de 75 quilòmetres al ja tradicional circuit de la Ronda Sud pratenca, on la col·locació i els esprints bonificables van ser la clau. Sergi Galvany va ser un dels protagonistes de la cursa lluitant els esprints intermedis al campió de la prova, Sergi Darder (Quadis-CC Sant Boi), que va vestir-se amb el mallot de líder en acabar la prova. Darder va sumar 16 punts de bonificació, mentre que Galvany 11. 

La bona feina del corredor franquesí va anar acompanyada de l'equip, que va quedar al tercer lloc, per darrere del Quadis-CC Sant Boi i el Team Culture Vélo, primer i segon respectivament. Íker Bernal va ser el segon millor corredor franquesí, amb l'11è lloc de la general.

La pròxima cursa de la Copa Catalana júnior tindrà lloc diumenge a Barcelona amb la cursa del 75è Aniversari del Club Ciclista Catalunya. 

Edicions locals