La Copa Catalana de Corró d'Amunt serà una contrarrellotge

La prova de BTT es correrà diumenge en un circuit de 10 km

Esports

| Ajuntament de les Franqueses

les Franqueses

Després de la cita inaugural a Banyoles, la Copa Catalana Internacional Biking Point de BTT es trasllada a Corró d’Amunt per disputar diumenge la segona cita del calendari. Enguany la cursa del Club Ciclista de Corró d'Amunt es correrà en format de contrarellotge per adaptar-se a la normativa Covid. Aquesta modificació en el sistema de competició fa que no pugui ser internacional perquè la federació internacional no contempla atorgar punts UCI a les contrarellotges. 

El circuit d'enguany reunirà els millors ciclistes de BTT del panorama nacional per aspirar a la victòria en un circuit de 10 km amb un desnivell acumulat de 250 metres, entre els camins i corriols de Corró d'Amunt. La prova que es disputarà sense públic, atenent les mesures sanitàries actuals per a la contenció de la pandèmia, forma part d’un campionat que amb el temps s’ha consolidat com una de les competicions de referència mundial.

La competició es dividirà en dues sortides. Una primera a les 9 h amb les categories fèmines, cadet i màster; i a les 11.15 h, júnior, elit, sub-23 i màster 30 anys. La prova esportiva estarà situada a la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Amunt, per aquest motiu es tallarà la circulació de la carretera de Cànoves (BV-5151) al seu pas per Corró d’Amunt des de l’encreuament del camí de Can Blanxart fins a les Antigues Escoles de Corró d’Amunt. A més, s’habilitaran tres zones d’estacionament als camps propers al camí d'accés a la urbanització de Can Suquet. 

Edicions locals