El Tast obre el període d'inscripcions amb 1.500 dorsals

La inscripció a la cursa de 10 km permet fer-la conjuntament amb la Mitja Granollers, que preveu 4.000 dorsals

Esports

El Tast de la Mitja de Granollers ha obert el període d'inscripcions fins al 12 d’abril o quan s’assoleixin els 1.500 dorsals disponibles. La cursa es preveu celebrar el dissabte 24 d'abril en una única distància de 10 km, entre la Garriga i Granollers. 

La sortida tindrà lloc a la Garriga a l’avinguda Mil·lenari de Catalunya cantonada amb carrer Jacint Verdaguer, a les 9.30 h, i l'arribada serà al passeig de la Ribera, just davant de la fàbrica KH-7, a Canovelles. Al preu per inscripció hi ha un suplement de 3 euros per pagar la llicència de dia de la federació espanyola perquè la cursa granollerina està inclosa al calendari estatal. 

El preu per inscripció, amb el cost federatiu inclòs, és de 17 euros amb xip grop propi; 20, amb xip de lloguer; i 23, amb la compra del xip. 

Inscripció combinada amb la Mitja

Amb l'obertura d'inscripcions de la cursa d'El Tast hi ha l'opció de fer-la conjunta amb la 35a edició de la Mitja Granollers, que es preveu el 16 de maig amb un total de 4.000 participants. El preu de les inscripcions combinades és de 32 euros més 6 euros pel cost de les dues llicències. Fins ara, tan sols hi ha la possibilitat de comprar el dorsal de la Mitja conjuntament amb El Tast. 

Edicions locals