La Copa Catalana BTT de Corró d'Amunt serà en format de contrarellotge

La cursa de mountain bike tindrà un recorregut de 10 km i 250 metres de desnivell

Esports

| Ajuntament de les Franqueses

les Franqueses

La Copa Catalana BTT Internacional Biking Point celebrarà la segona cita de la temporada el 7 de març a Corró d'Amunt després de disputar la primera prova a Banyoles, el 27 i 28 de febrer. La cursa finalment no serà internacional i se centrarà en l'àmbit estatal perquè el format serà el d'una cursa de contrarellotge. Tot plegat, perquè la federació internacional no contempla com a prova puntuable les contrarellotges.

"Corró d'Amunt, una de les clàssiques de la Copa Catalana Internacional Biking Point, s'adapta a la normativa i a causa de la falta d'espai a la població, s'optarà per fer una CRI de 10Km i 250m de desnivell", explica en un comunicat l'organitzador, que afegeix: "sentim els canvis en el format de la cursa, però es tracta d'una decisió consensuada amb totes les autoritats, que ens permeten celebrar la prova de Mountain Bike i seguir amb el calendari previst". Alhora, la cita es preveu disputar sense públic, donades les actuals restriccions a Catalunya.

La resta de proves del calendari són Santa Susanna (17 i 18 d'abril), Barcelona (1 de maig), Vall de Lord (30 de maig), Mallorca (13 de juny), Vall de Boí (20 de juny), Vallnord (11 de setembre) i Girona (25 i 26 de setembre). 

La temporada passada, la zona esportiva franquesina va rebre prop de 600 ciclistes en un recorregut de 6 km, amb trams tècnicament exigents i traçats revirats i intensos, que va guanyar en l'elit masculina Hugo Drechou, de l'equip Massi de Granollers. 

Edicions locals