Represa competitva de l'AEH femení i l'Atlètic BMG

Els dos equips competeixen a la Primera Divisió estatal femenina

Esports

Represa competitva de l'AEH femení i l'Atlètic BMG
Represa competitva de l'AEH femení i l'Atlètic BMG

Els equips femenins de l'AEH Les Franqueses i l'Atlètic BM Granollers KH-7 reprendran la competició de la Lliga Nacional Catalana el cap de setmana en una doble jornada, corresponent a les jornades 7 i 14. La lliga Nacional Catalana femenina va ser decretada per la Reial Federació Espanyola d'Handbol com a Primera Divisió estatal, a petició de la Federació Catalana, que ara permet que se segueixi competint. 

La Lliga Nacional disputa dos partits per cap de setmana i els sèniors femenins van jugar els seus dos primers, i únics, duels el 10 i 11 d'octubre. L'equip franquesí va empatar a la pista del Vilamajor (24-24) i va guanyar al seu pavelló (30-21); mentre que el filial granollerí va empatar a Martorell (23-23) i va imposar-se a casa (39-20). L'AEH les Franqueses jugarà el doble enfrontament contra l'Ascó i l'Atlètic Granollers, contra el Cardedeu.

Dos partits del BMG C masculí

Si bé aquesta setmana reprèn la competició la lliga catalana femenina, la setmana passada va ser la masculina, com a Segona Divisió estatal. El KH-7 BM Granollers C, amb jugadors júniors, va guanyar el partit que va disputar a casa contra el Gavà, per 34 a 29, i va perdre el que va disputar a la pista de l'equip del Baix Llobregat, per 35 a 33.

Edicions locals