El CF Parets, el CF Mollet UE i el CF Les Franqueses busquen solucions amb l'FCF per l'aturada competitiva

Els tres equips vallesans signen un manifest conjunt amb 36 dels 40 equips de la Primera Catalana

Esports

| CF Les Franqueses

José Luis Rodríguez Beltrán

El CF Mollet UE i el CF Parets s'han sumat al manifest unitari dels clubs de la Primera Catalana per trobar una solució a la tornada dels partits de futbol. Aquest document implica a 36 dels 40 clubs de la categoria entre els quatre subgrups, que s'han posat d'acord per posar-se a disposició de la Federació Catalana de Futbol (FCF) per trobar solucions conjuntes.

El document lloa la iniciativa de l'FCF de reunir-se amb els clubs per arribar a una solució per la tornada competitiva, tot i que els clubs demanen la creació d'una comissió conjunta amb els clubs. "Ara hem d'estar per sumar i hem d'anar tots plegats", admet el president del CF Parets, Raul Soto, que admet la dificultat per la represa competitiva: "hem de ser realistes i és possible que la competició aquesta temporada no es pugui dur a terme".

Pel que fa al director esportiu del CF Mollet UE, Oriol Olivé, tampoc veu clar quan es podrà reprendre la competició, tot i que "vull pensar positivament que ho podrem fer", admet, i remarca: "els clubs volem tenir informació i volem ajudar a l'FCF per tal d'adoptar mesures que es puguin fer"

El CF Les Franqueses fins i tot encara no ha començat a entrenar, el seu primer equip. "Nosaltres preferim esperar al fet que hi hagi un aclariment de l'FCF quan es reprengui la competició. No volem passar un altre cop per un confinament innecessari si no està clar quan tornarem a competir", admet el tècnic, de les Franqueses, Manolo Parralo. 

Ara per ara l'ens federatiu preveu la tornada competitiva el 9 i 10 de gener

Edicions locals