El Tast Solidari s'ajorna fins al 21 de novembre

La cursa granollerina estava prevista pel 31 d'octubre però l'organització ha decidit posposar-la per la situació del coronavirus

Esports

El Tast Solidari s'ha ajornat fins al 21 de novembre. L'organització de la cursa popular granollerina de 10 km ha decidit posposar la celebració, prevista pel 31 d'octubre, per l'actual situació de la Covid-19. "Cal ser prudents. Tots els indicadors estan disparats", informa en un comunicat l'organització. 

La cursa es va plantejar amb l'objectiu de proporcionar respiradors a l'Hospital General de Granollers amb un cost d'inscripció de 10 euros, que totalment era una donació íntegra. "Dissabte [31 d'octubre] farem entrega de tots els diners que heu donat a l’Hospital General de Granollers", adverteix l'organització, que se satisfà d'haver complert amb la tasca solidària gràcies el miler d'inscrits.

El Tast Solidari, que comptava amb inscrits de renom com ara l'olímpic Carles Castillejo o la campiona del Món de trail Sheila Avilés, confia celebrar-se el 21 de novembre "si les condicions sanitàries han millorat", indica. 

Edicions locals