Part de la plantilla del CF les Franqueses reprendrà els entrenaments dijous

Sis jugador, dels setze positius, reben l'alta mèdica i s'afegiran als nou que van donar negatiu en les proves PCR

Esports

Part de la plantilla del CF les Franqueses reprendrà els entrenaments dijous
Part de la plantilla del CF les Franqueses reprendrà els entrenaments dijous | CF Les Franqueses

Una part de la plantilla del CF les Franqueses reprendrà els entrenaments al camp municipal aquest dijous. Dels 18 positius per la Covid-19, n'hi ha sis jugadors que ja han rebut l'alta mèdica i s'afegiran als nou jugadors que no van donar positiu. En total, una quinzena de jugadors tornaran sota les ordres de Manolo Parralo per fer un primer entrenament conjunt. 

"La intenció era començar dilluns, però hem volgut esperar uns dies més i que cada jugador, ja amb l'alta mèdica, faci uns exercicis individuals abans d'un entrenament conjunt", explica Manolo Parralo, que se satisfà que els jugadors amb coronavirus "s'han pogut quedar a casa i cap d'ells ha anat a més". Tot i això, el tècnic assegura que no sap com es trobaran els nois després d'unes setmanes sense entrenar. "Veurem com estem de sensacions. Competir, ja veurem. Ara per ara hauríem de tornar la pròxima setmana, però no ho tinc gaire clar", explica. 

De fet, el CF les Franqueses tornarà a entrenar amb dubtes. "Els jugadors que van tenir positiu per Covid-19, han estat confinats però ara per recuperar la seva activitat, no els han fet cap PCR. Et queda la cosa, que qualsevol altre pot agafar el coronavirus. Amb les eines que tenim tot és complicat", adverteix el tècnic, que dijous tornarà al camp franquesí per dirigir un entrenament després de dues setmanes. 

Edicions locals