L’Ajuntament reorganitza el cartipàs després del trencament del pacte de govern

Els sis regidors de JxLF assumeixen totes les àrees de govern

Política

L'alcalde, en el moment de comunicar a la premsa el trencament del pacte
L'alcalde, en el moment de comunicar a la premsa el trencament del pacte

L’Ajuntament de les Franqueses ha reestructurat el cartipàs municipal després del trencament del pacte entre JxLF i el PSC. El consistori ha mantingut l’estructura organitzativa de l’actual executiva i ha distribuït les regidories que estaven en mans del grup socialista entre els sis regidors i regidores de JxLF.

Així, des d'aquesta setmana, Montse Vila​​​​​ passa a ser la primera tinenta d’alcalde i assumeix les regidories d'Hisenda; Règim Intern; Esports; Participació i Relacions Ciutadanes; Seguretat Ciutadana; i Civisme i Convivència.

Jordi Ganduxé es manté com a segon tinent d’alcalde i manté també les regidories d'Urbanisme; Agricultura i Medi Ambient; i Pla de Barris.

Marina Ginestí passa a ser tercera tinenta d’alcalde i manté les regidories de Presidència (Comunicació, Protocol i Relacions Institucionals, i Processos Estratègics) i Sanitat i Salut Pública; i assumeix Cultura, Educació, Infància i Joventut.

Moisés Torres passa a ser quart tinent d’alcalde i manté les regidories d'Obres, Serveis i Mobilitat

Finalment, Sònia Tena esdevé cinquena tinenta d’alcalde i es responsabilitza de Dinamització Econòmica, Mercats, Comerç i Activitats; Gent Gran; Polítiques Socials i Habitatge; Feminisme i Igualtat; i Turisme.

Edicions locals