'Tornarem a vèncer', d'ERC, es presenta dissabte a Corró d'Avall

El llibre, escrit des de la presó i l'exili, presenta l'estratègia dels republicans per assolir la república catalana

Política

'Tornarem a vèncer', d'ERC, es presenta dissabte a Corró d'Avall
'Tornarem a vèncer', d'ERC, es presenta dissabte a Corró d'Avall

L’eurodiputat i exalcalde de Caldes Jordi Solé i la filòloga Carme Ballús presentaran dissabte (12 h), a la plaça de l’Espolsada de Corró d’Avall, el llibre Tornarem a vèncer (editat per Ara Llibres, de Som*), que recull la proposta estratègica del president d’ERC, Oriol Junqueras, i la secretària general del partit, Marta Rovira.

Dilluns (19 h) es presentarà al centre cultural de Can Palots de Canovelles, amb el diputat Josep Maria Jové, qui també serà dimecres a la biblioteca Ca l'Oliveres de Lliçà d'Amunt (19 h). Dimarts, la diputada Najat Driouech presentarà la proposta dels republicans a Can Saurina, a Montornès del Vallès (19 h). ERC del Vallès Oriental té programats 35 actes promocionals a la comarca de Tornarem a vèncer fins al 30 d’octubre. A Granollers la presentació està prevista per al 8 d’octubre.

El llibre, escrit des de la presó i des de l’exili, analitza les fortaleses del moviment independentista que van portar a la celebració del referèndum de l'1 d’octubre i l'aturada de país del 3 d’octubre del 2017. També observa les debilitats que van fer que l'estat espanyol pogués aturar l'establiment de la república catalana. A partir d'aquí, es plantegen propostes estratègiques per maximitzar les fortaleses i esmenar les debilitats per tal d'establir la república catalana "al servei de tota la ciutadania, no només dels qui volem la independència".

Edicions locals