El PSC visitarà cada setmana un poble del municipi

L'objectiu és conèixer de primera mà els problemes de cada zona de les Franqueses i recollir les queixes i aportacions dels veïns

Política

Els integrants del PSC de les Franqueses
Els integrants del PSC de les Franqueses

El PSC de les Franqueses ha iniciat un seguit de visites setmanals a cada poble del municipi per conèixer de primera mà l’estat en què es troben tots els nuclis i per recollir les inquietuds dels veïns, així com per informar a l’àrea corresponent de l'Ajuntament perquè resolguin els possibles problemes que es trobin.

Així, una delegació del partit visitarà cada setmana un dels cinc nuclis del municipi. Segons el primer secretari del PSC a les Franqueses i regidor de Cultura, Participació i Relacions Ciutadanes, Juan Antonio Corchado, "la nostra manera de fer política sempre s'ha basat en les polítiques de proximitat, estar al costat de la ciutadania, saber i conèixer de primera mà tot allò que preocupa a la gent del nostre municipi, i poder ajudar a donar solucions a les seves problemàtiques".
 
"Sovint ens trobem amb problemàtiques que han pogut ser solucionades de forma més ràpida i eficient si n'hem tingut coneixement, i per això volem visitar i veure en primera persona totes les zones del municipi conjuntament amb tots i totes els que en formeu part", diu Corchado.
 
La primera visita es va produir dimecres a Can Calet. Hi van assistir el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Antoni Marín, i el mateix Corchado com a responsable del seguiment de les queixes veïnals per transmetre-les a les àrees de l'Ajuntament corresponent.

Edicions locals