Transport interurbà gratuït durant la Setmana Europea de la Mobilitat

Les Franqueses facilita títols de transport interurbà de la zona TransGran gratuïts als veïns del municipi

Societat

Transport interurbà gratuït durant la Setmana Europea de la Mobilitat
Transport interurbà gratuït durant la Setmana Europea de la Mobilitat

Un any més, durant la Setmana Europea de la Mobilitat, del 16 al 22 de setembre, els veïns de les Franqueses podran fer ús del transport interurbà de manera gratuïta. L’Ajuntament repartirà títols de transport interurbà de la zona de Transgran a les persones empadronades al municipi que ho sol·licitin. Les persones interessades hauran d’emplenar, a partir del dimarts 15 de setembre, un formulari que trobaran actiu al web municipal.

Els títols de transport estaran disponibles el dia posterior a haver emplenat el formulari i es recolliran al Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC) de l’Ajuntament de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h, i seran vàlids per a utilitzar-los durant la Setmana Europea de la Mobilitat (del 16 al 22 de setembre). La targeta no fa dues validacions seguides, per la qual cosa si ha de fer el mateix trajecte en el mateix moment més d’una persona, caldrà que cadascú tingui la seva pròpia targeta.

Es reprèn el servei

D'altra banda, les línies d'autobús que circulen per les Franqueses gestionades per TransGran i per Sagalés recuperen els horaris i les freqüències habituals d'abans de la pandèmia. Ho faran a partir del dia 14 de setembre per coincidir així amb el primer dia d'escola i facilitar els desplaçaments als centres escolars. La tornada a la normalitat en el servei ajudarà, també, a evitar aglomeracions en els vehicles i a l'entrada esglaonada a les escoles i als centres de treball.

Es tracta de les línies L20 (Can Bassa-Granollers a plaça Major); L22 (Estació Granollers Centre de Rodalies - plaça Major); L6 (Can Bassa-Granollers a pl. de l'Ajuntament); i Línia 416 (Montornès-la Garriga).

Edicions locals