Laura Mor, veïna de Llerona, nova directora de Catalunya Religió

La periodista passa a liderar el mitjà informatiu religiós amb més difusió a Catalunya

Societat

La periodista Laura Mor
La periodista Laura Mor

La periodista Laura Mor, veïna de les Franqueses, és des d’aquesta setmana la nova directora de Catalunya Religió i responsable del projecte comunicatiu en l’edició digital i en la versió paper. El nomenament de la nova directora es va aprovar en el darrer patronat de la Fundació Catalunya Religió. Laura Mor forma part de la redacció de Catalunya Religió des de fa set anys.

Laura Mor (Barcelona, 1983) és periodista i editora, i ha estat sempre vinculada a projectes comunicatius amb vocació cristiana i humanista. Ha treballat com a guionista al programa Signes dels temps de TV3 i, en el món editorial, a Edicions Saragossa. Va ser una de les fundadores de la revista Relats, publicació trimestral de pensament cristià per joves (2005-2011). Des de 2018 gestiona diversos projectes d’Animaset. Forma part de Justícia i Pau de Barcelona i del Grup Sant Jordi de promoció i defensa dels Drets Humans.

El relleu en la direcció de Catalunya Religió, el mitjà informatiu religiós amb més difusió a Catalunya, es produeix coincidint amb el final del 10è aniversari del portal que es va posar en marxa l’11 de setembre de 2009. A més, el canvi enforteix i consolida el projecte, liderat a partir d'ara per una dona més jove. El fins ara director, Jordi Llisterri, continua vinculat al projecte com a director de la Fundació Catalunya Religió, responsabilitat que ja exercia conjuntament amb la direcció del projecte informatiu.
 

Edicions locals