La 15a Mostra d'Arts Escèniques de grups amateurs engegarà al gener

Les Franqueses fa una crida a companyies de tot el país a enviar les seves propostes per participar-hi

Cultura

Un dels muntatges de la darrera temporada
Un dels muntatges de la darrera temporada

Després de mesos d'activitat cultural aturada a les Franqueses, els primers rebrots comencen a veure la llum. Així, la Regidoria de Cultura ha fet una crida als grups de teatre no professional d'arreu de Catalunya perquè enviïn les seves propostes per poder formar part de la programació de la 15a Mostra d'Arts Escèniques, que preveu iniciar el 17 de gener.

Fins al 7 d'octubre, les companyies podran fer arribar els seus dossiers al Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut de les Franqueses (carrer de la Sagrera, 1), amb la data de creació i història del grup, informació sobre el muntatge teatral que proposa, fotocòpia de la targeta d'identificació fiscal, i material gràfic de l'espectacle o enllaç per accedir-hi.

Els grups de teatre han d'estar legalment constituïts com a associació sense ànim de lucre. Es concedirà un premi de participació de 600 euros per a cada companyia triada, així com un de 500 euros més per al millor espectacle segons les votacions dels espectadors.

Les dates previstes per a l'edició 2021 de la mostra són els dies 17 i 30 de gener, el 14 i el 28 de febrer i el 13 i el 27 de març. Les obres es representaran al Teatre Auditori de Bellavista i al Casal Cultural de Corró d'Avall, els dissabtes a les 21 h i els diumenges a les 19 h.

Edicions locals