L'AE Ramassà manté el campus d'estiu al Camerun per al 2021

El primer equip masculí del club franquesí ja va començar la pretemporada el 17 d'agost

Esports

| AE Ramassà

La solidaritat mai té descans. Per això, l'Associació Esportiva (AE) Ramassà torna a treballar en un nou campus d'estiu al Camerun (Àfrica) per a 2021. "Estem treballant perquè tot tiri endavant però sabent que depenem del que vagi passant a la societat", afirma Jordi Grivé coordinador i gerent del club des de 2018. Igualment, aquesta nova i atípica temporada, el Ramassà té pendent la creació d'un equip de futbol femení per a refugiades o dones que vulguin integrar-se socialment a través d'aquest esport. "Ja que les condicions actuals no ens permeten viatjar, volem continuar engegant projectes socials des de casa nostra", comenta Grivé.

L'AE Ramassà, únic club a l'estat espanyol constituït com a una ONG inicia aquesta temporada una col·laboració amb l'AE l'Ametlla, tant en la part esportiva com en la social. "La idea és ajudar-nos a configurar les plantilles dels primers equips d'ambdues entitats. Per similitud i proximitat, ens volem donar força entre els clubs petits", explica el coordinador esportiu.

Precisament, a causa de la situació actual de pandèmia, el Ramassà ja va començar la pretemporada el 17 d'agost. "És un any de canvis, no només pels protocols sanitaris marcats per la Federació Catalana de Futbol (FCF), sinó també perquè Raúl Vilaseca i David Ramos són els nous entrenadors del primer equip i han arrossegat nous jugadors al club per ampliar la plantilla. Tant Vilaseca com Ramos han passat pel juvenil del Granollers, el Llerona, el Caldes i l'Atlètic del Vallès, i estan preparats per fer front a una temporada difícil", argumenta Grivé. 

Pel que fa al torneig solidari que organitza el club des de fa 4 anys, el torneig Manel Pujadas, s'ha mogut de les seves dates habituals d'agost al 3 i 4 d'octubre. Abans però, el primer equip jugarà amistosos de pretemporada: aquest cap de setmana rebent el Canovelles, el 9 de setembre al camp de les Franqueses davant el Bellavista Milán, el 12 i 13 de setembre a domicili a la Garriga, 19 i 20 de setembre a casa de l'Ametlla i el 26 i 27 de setembre al camp del Marina Sabadell.

 

 

Edicions locals