Les pistes d’skate de Cal Gavatx, reparades

L'Ajuntament de les Franqueses també hi ha actuat a la pista coberta poliesportiva, a la piscina d'estiu i a la Zona Esportiva de Llerona

Les pistes d’skate de Cal Gavatx, reparades
Les pistes d’skate de Cal Gavatx, reparades | Aj. les Franqueses

L’Ajuntament de les Franqueses ha reparat recentment els elements modulars de les pistes d’skate de Cal Gavatx, substituint tant la superfície de rodament com el suport de contraxapat del planter, la rampa i el half pipe.

Les Franqueses compta, des de fa anys, amb dues instal·lacions d'skate. La més antiga, la de Bellavista, situada rere l'Escola Bellavista-Joan Camps, disposa de tres elements i va ser renovada durant el 2014, coincidint amb la inauguració dels 8 mòduls de les pistes d'skate de Cal Gavatx. Aquestes darreres han estat la seu de diversos campionats com la primera Competició d'Esports Extrems o el primer Campionat d'Skate de les Franqueses. Les pistes de Cal Gavatx es van ampliar el 2018 amb la construcció d’un bol, un vas de formigó d'1,5 metres de profunditat màxima amb formes arrodonides per a ampliar la capacitat d’aquesta instal·lació esportiva.

En la mateixa línia, el consistori està aprofitant també l'estiu per dur a terme tasques de manteniment i millora en altres zones esportives del municipi. En concret s’han realitzat treballs correctius i preventius de la pista coberta poliesportiva de Corró d’Avall, amb la col·locació d’una capa d’aïllament i xapa metàl·lica en la coberta i el canvi de revestiment perimetral de l’espai de joc deteriorat. Abans d’aquesta actuació es produïen condensacions en la part inferior de la coberta que dificultaven l’ús de la pista poliesportiva en condicions de seguretat durant els períodes de pluges abundants.

També s’han realitzat treballs a la piscina d’estiu de la Zona Esportiva de Corró d’Avall on s’ha alçat la tanca perimetral que envolta la piscina, amb un suplement d’1,20 metres d’alçada i 18 metres de llargada i s’ha reforçat la porta d’entrada de vehicles d’emergència, amb l’objectiu de millorar la seguretat dels usuaris.

A la Zona Esportiva de Llerona s’ha construït una nova vorera d’accés a les instal·lacions i s’ha col·locat una tanca perimetral d’accés a la zona de vestidors. Pròximament s’hi instal·laran càmeres metodològiques com a programa pilot d’anàlisi de la metodologia de joc i augmentant la seguretat dels usuaris durant la pràctica esportiva.

Edicions locals