Les Franqueses registra 39 aturats menys que al mes de juliol

El Vallès Oriental ha reduït els inscrits a l'OTG en un 3,6%, un percentatge superior al català

Economia

Al juliol, les Franqueses registrava 1.282 persones inscrites a l'Oficina de Treball de la Generalitat (OTG), 39 menys que el mes anterior.

Per la seva banda, Granollers registrava 4.308 persones inscrites a l'Oficina de Treball de la Generalitat (OTG), un nombre d'aturats inferior al del juny, quan la xifra s'havia enfilat als 4.431 desocupats.

Amb la davallada de 123 persones inscrites a les llistes de l'atur al juliol, Granollers acumula el segon mes consecutiu amb rebaixes en la taxa d'aturats després dels notables repunts de l'abril i el maig.

Pel que fa a l’atur registrat al Vallès Oriental durant el mes de juliol, la xifra s'ha rebaixat notablement respecte al mes de juny. En concret, la comarca el mes passat comptava amb 25.800 desocupats, 895 menys que al juny, una xifra que suposa una reducció del 3,6%, un percentatge de rebaixa superior al de la mitjana catalana, que ha estat del 3,2%.

Mollet encapçala la davallada comarcal amb 215 persones menys a les llistes de l'atur aquest juliol, una dada que representa gairebé un quart de la reducció que s'ha registrat a tota la comarca. En total, el mes passat 3.778 molletans estaven inscrits a l'OTG i la ciutat tenia un atur registral del 15,42%.

Cal recordar que en les dades d’atur no hi ha incloses les persones afectades per expedients de regulació temporal d’ocupació, perquè no són considerades dins la classificació d’atur registrat, tal com estableix l’Ordre ministerial d’11 de març de 1985 per la que s’estableixen criteris estadístics per a la mesura de l’atur registrat.

Edicions locals