Més de 370 infants, adolescents i joves a les activitats d'estiu

L'Ajuntament ha ampliat els equipaments dels casals per poder dispersar els grups

Societat

Una sessió del Juliol Esportiu, dilluns a l'Espai Can Prat
Una sessió del Juliol Esportiu, dilluns a l'Espai Can Prat

Amb l'arrencada dilluns dels casals infantils de Llerona i de l'Escola Colors, del Juliol Esportiu i de les activitats de l'Espai Zero ja estan en marxa totes les propostes de lleure d'aquest estiu a les Franqueses. En aquesta ocasió, més de 370 infants i joves d'entre 3 i 30 anys gaudeixen aquest estiu de propostes lúdiques, esportives i culturals en escoles i equipaments del municipi.

Els casals infantils sumen 210 infants d'entre 3 i 12 anys repartits entre les escoles Camins, Joan Sanpera i Torras, Bellavista-Joan Camps i Colors, així com les Antigues Escoles de Llerona i de Corró d'Amunt. S

Un grup de 10 adolescents participa en les setmanes temàtiques de l'Espai Zero que ha començat amb la dedicada a la música i que es realitza a les instal·lacions de l'Escola Municipal de Música. Les tres setmanes vinents les dedicaran als experiments, a la cultura urbana i a la creació de vídeo.

Pel que fa al Juliol Esportiu, enguany són més de 150 infants i adolescents els que participen en les propostes de l'Espai Can Prat, el pavelló de la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall i l'Institut Lauro a Bellavista, una seu més del que és habitual. Malgrat això, el nombre d’inscripcions ha baixat a la meitat respecte a l’any passat.

Les activitats d'enguany estan marcades per les mesures de seguretat sanitària per la Covid-19, com la neteja constant de mans, l'ús de mascaretes, la limitació d'aforament, les distàncies i la higienització constant dels estris i el material. A més, les sessions de piscina s'han substituït per jocs d'aigua i les excursions no es fan en autocar, sinó a peu.

Edicions locals