El fiscal demana 14 anys de presó per a l'acusat de violar una discapacitada

Els fets van passar el juliol de 2016 a prop de la zona esportiva de Corró d'Avall

Societat

El fiscal demana 14 anys de presó per a l'acusat de violar una discapacitada
El fiscal demana 14 anys de presó per a l'acusat de violar una discapacitada

Dimarts arrencarà a la Secció 10a de l’Audiència Provincial de Barcelona el judici contra un home, que respon a les inicials C.N.A, acusat d’haver abusat sexualment amb penetració d’una dona amb discapacitat l’estiu de 2016 a prop de la zona esportiva de les Franqueses.

Segons el relat de la fiscalia, els fets van passar el 4 de juliol de 2016 al voltant de les 17 h, quan l’home, sense antecedents i "amb l’ànim de satisfer els seus desitjos libidinosos", va dur la dona de les instal·lacions esportives de les Franqueses a un parc proper, on la va violar malgrat que la dona s’hi va oposar i va forcejar amb ell per evitar-ho.

"L’acusat tenia ple coneixement que la dona pateix una discapacitat total del 68% reconeguda en patir un trastorn de personalitat i una discapacitat mental amb un llenguatge senzill, limitat, infantiloide i repetitiu", assenyala el text de la fiscalia.

Els fets són constitutius d’un delicte d’agressió sexual amb accés vaginal d’acord amb el Codi Penal. Per tot plegat, el fiscal demana per a l’home una pena de presó de 14 anys, a més de la prohibició d’acostar-se a la víctima –al seu domicili, lloc de treball i llocs que freqüenti– a una distància inferior a 1.000 metres, de comunicar-s’hi per qualsevol mitjà durant 9 anys i a indemnitzar-la amb una total de 5.000 euros.

D'altra banda, el febrer de l'any passat van transcendir dos casos més d'agressions sexuals a les Franqueses que van ser denunciats i que van generar una mobilització de suport a les víctimes de desenes de persones.

Edicions locals