L'Hospital té 3 ingressats positius de Covid-19, un més que la setmana passada

Amb tot, la regió metropolitana nord és on s'està detectant un índex de contagi més baix

Societat

La Fundació Privada Hospital Asil de Granollers es manté alerta a possibles rebrots de la Covid-19, tot i que fa més d'un mes que els ingressos per aquesta malaltia oscil·len entre l'1 i 3 pacients. En concert, aquest dimecres hi ha 3 persones ingressades pel coronavirus, una més que la setmana passada. 

Així, en els darrers dies s'ha produït un nou ingrés que se suma als dos que ja fa dies que estan hospitalitzats. Així, l'Hospital de Granollers manté un balanç idèntic a fa una setmana, amb 551 altes acumulades i 96 morts per la Covid-19, la darrera produïda l'últim divendres de juny.

Tot i el nou cas tractat al centre hospitalari, les dades de la darrera setmana a la regió metropolitana nord –a la qual pertany el Vallès Oriental– la mostren com una de les zones del país amb menys contagis –percentualment– en els últims dies, tot i que va ser una de les més castigades per la pandèmia.

Pendents del rebrot del Segrià, el seguiment epidemiològic de la regió sanitària mostra un descens de contagis també en la darrera setmana. Segons les dades facilitades per la Generalitat, l'1 de juliol hi havia a tota la regió 23 nous positius –11 confirmats per PCR, 4 de test ràpid i 8 d'Elisa– i 1.052 sospitosos. Les dades d'aquest dimecres mostren 3 positius –1 PCR i 2 test ràpid– i 109 sospitosos. Dimarts, 34 positius i 737 sospitosos.

Segons el Departament de Salut, fins ara a Catalunya hi ha hagut 73.885 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2 i, des de l'inici de la pandèmia, 4.167 persones han estat ingressades de gravetat –actualment són 40–.

Edicions locals