En marxa 10 nous plans d'ocupació a Bellavista

Deu veïns signen per treballar per a l’Ajuntament fins el 31 de desembre gràcies al Pla de Barris

Economia

Deu persones s'han incorporat aquest juliol als plans d'ocupació
Deu persones s'han incorporat aquest juliol als plans d'ocupació

L’ampliació del Pla de Barris a Bellavista fins a finals de 2020 ha permès que durant aquest any s’hagin pogut contractar 21 treballadors a través dels Plans d’Ocupació. Els 11 primers han cobert el període del gener fins al juny. Ara, 10 veïns més han signat un contracte de sis mesos per treballar en el projecte Per un espai públic de qualitat a Bellavista.

En total, durant el 2020 s’invertiran 213.555 euros en la contractació temporal de persones en risc d’exclusió laboral o en situació d’atur de llarga durada i que ja no percebin cap prestació d’atur. Des de l’any 2010, any en què el Servei d’Ocupació de Catalunya va atorgar la línia de subvenció Treball als Barris al consistori, s’han contractat 198 plans d’ocupació i s’ha rebut una subvenció d’1.786.745 euros.

Els plans d’ocupació van destinats a la contractació durant mig any, en el cas d’accions ocupacionals, i de nou mesos en el cas d’accions professionals, de persones aturades inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades que no cobrin prestacions d’atur. Els perfils dels plans d’ocupació són diversos segons els projectes a desenvolupar: Per un espai públic de qualitat a Bellavista; Manteniment de parcs i jardins i suport en les transformacions urbanístiques i Dinamització comunitària i participació al barri Bellavista.

Edicions locals