Comencen uns casals d'estiu municipals atípics

Les mesures de seguretat sanitària marquen les activitats dels casals de lleure

Societat

Comencen uns casals d'estiu municipals atípics
Comencen uns casals d'estiu municipals atípics

Aquesta setmana molts infants de les Franqueses s'han retrobat per primera vegada des de fa mesos als casals d'estiu. Dilluns, les escoles Bellavista-Joan Camps, Camins, Joan Sanpera i Torras i a Corró d'Amunt van donar el tret de sortida a les activitats d'estiu. També va fer-ho el casal musical de l'Escola Municipal de Música Claudi Arimany.

Enguany, però, els casals estan marcats per les mesures de seguretat sanitària i per l'ús de mascareta. La Covid-19 també ha propiciat que no es facin sortides i que les hores de piscina passin a ser jocs amb aigua.

La setmana que ve arrencaran la resta de casals infantils i també les setmanes temàtiques a l'Espai Zero per a adolescents i joves.

Tornen els Patis Oberts

D'altra banda, a partir d'aquest dimecres, 1 de juliol, reobren les zones d'esbarjo de les escoles Joan Sanpera i Torras i Colors per a tothom en horari no lectiu. Durant el juliol, l'horari dels Patis Oberts serà 16 a 20 h, i durant l'agost serà de 9 a 20 h.

Donada la situació sanitària és imprescindible tenir en compte totes les normes de seguretat vigents, a més de les normes generals d'ús de les instal·lacions.

Edicions locals