Reobren les instal·lacions esportives després de l'aturada dels últims mesos

Les piscines d'estiu obriran amb aforament limitat aquest dissabte, i el pavelló de Can Prat ho farà el 6 de juliol

Esports

Reobren les instal·lacions esportives després de l'aturada dels últims mesos
Reobren les instal·lacions esportives després de l'aturada dels últims mesos

Les Franqueses ja ha obert aquesta setmana totes les instal·lacions esportives del municipi –excepte la piscina d'estiu, que ho farà dissabte, i el pavelló de l'Espai Can Prat, que ho farà el 6 de juliol–. En la majoria de casos s'han establert limitacions d'aforament i mesures de seguretat obligatòries per fer-ne ús.

Les normes generals per garantir unes condicions sanitàries òptimes respecte a la Covid 19 són aforaments màxims de 20 persones o del 50% de la instal·lació; evitar el contacte físic i mantenir la distància mínima de 2 metres i, en el cas del pàdel i del tenis, l’ocupació màxima és de 2x2 amb 2 metres de distància. També s'habiliten torns d’accés i està permès l’ús dels vestidors i de les dutxes.

Pel que fa al Complex Esportiu Municipal, que ha obert aquest dijous, l'aforament d'espais està limitat i cal fer reserva prèvia online per a les activitats dirigides al web del CEM Les Franqueses.

La piscina d'estiu, dissabte

La piscina recreativa d'estiu, per la seva banda, obrirà aquest dissabte, 27 de juny. L'accés es limitarà i hi haurà control d'aforament, que s'anirà actualitzant cada 30 minuts al web del CEM les Franqueses. Per això es recomana consultar el nivell d'ocupació abans d’accedir a la instal·lació.

Finalment, pel que fa a l'esport federat, es permeten tasques individualitzades de caràcter tècnic i físic, entrenaments físics amb 20 esportistes com a màxim, reunions tècniques i l'ús dels vestidors.

L’aforament màxim és del 50% i també s'habiliten torns d’accés. Cal respectar la distància de seguretat de 2 metres i les entitats esportives han de fer reserva prèvia d’espais al Patronat Municipal d’Esports.

Edicions locals