El CF Bellavista Milán configura un nou Juvenil i quatre equips femenins

El pròxim 29 de juny comença el Campus d'Estiu amb l'exjugador del FC Barcelona, Xavi García

Esports

Torneig intern de futbol base de final de temporada 2018/2019
Torneig intern de futbol base de final de temporada 2018/2019 | CF Bellavista Milán

Alba Cabrera

"L'Ajuntament només subvenciona fins a la categoria de Cadet. Llavors volem formar un Juvenil per reenganxar als jugadors i que no abandonin l'esport. Som un barri de Les Franqueses en què hi ha pobresa, i hem d'ajudar a fer que els adolescents evitin les conductes delictives o l'abandonament escolar. El treball social que fem al barri per protegir als joves és important i volem ser escoltats" relata Juan Bertrán, president del Club de Futbol Bellavista Milán de les Franqueses.

L'altra aposta del club per la pròxima temporada és la formació de quatre nous equips femenins: un cadet, un juvenil, amateur 7 i futbol 11. "Volem fer-ho tot i que el CE Llerona és un gran competidor i malgrat que no podem fer-ne més perquè no tenim espai, les limitacions de compartir instal·lacions són les que marquen el nostre creixement, que actualment fa que més de 100 nens i nenes de Bellavista formin part del club".

A més, el pròxim 29 de juny comença el Campus d'Estiu de l'entitat amb l'exjugador del FC Barcelona, Xavi García.

Amb un total de 20 categories i perspectives de configurar dos o tres equips més de futbol base, Bertran evidència el problema d'haver de compartir les instal·lacions amb el Club de Futbol Les Franqueses. "Sabem que som l'equip més modest i més econòmic de la comarca, però demanem a l'Ajuntament tenir un camp propi des del 2001. Tenim perspectives de creixement, ja que fa dos anys que tenim superàvit al tresor de l'entitat. Les xifres ens avalen tot i que aquest any no apujarem les quotes per la crisi derivada de la situació sanitària i retornarem els pagaments del futbol base dels mesos que no s'ha pogut entrenar".

Pel que fa al primer equip, el gruix de jugadors continua a les ordres de Dani Alcántara, i s'han fet sis nous fixatges, procedents de Juvenils del Granollers, el Llerona, la Garriga o de la Trinitat a Barcelona. "Estem recuperant jugadors joves que havien marxat a altres equips de fora del municipi. Encara hem de fitxar un nou porter i buscar un central amb experiència per poder formar un equip sòlid i poder estar entre els cinc primers, perquè pujar suposaria un cost inassumible ara mateix", conclou.

Edicions locals