Les Franqueses acollirà el BTT Open de Barcelona el 12 de juliol

El Gran Premi KH-7 se celebrarà per segon any al parc de Milpins

Esports

Segon any que Les Franqueses acull l'Open Barcelona de BTT
Segon any que Les Franqueses acull l'Open Barcelona de BTT

El Gran Premi KH-7 de BTT Open de Barcelona tindrà com a seu el parc de Milpins de Les Franqueses del Vallès el pròxim 12 de juliol, ja que figura al precalendari de la Federació Catalana de Ciclisme. Per segon any, el municipi es converteix en la seu del Campionat Provincial de Barcelona i espera tornar a acollir més de dos centenars de ciclistes. En cas de poder-se celebrar, seria la segona prova de BTT que se celebra a Catalunya després del final de l'estat d'alarma a l'Estat, i que també tindrà una categoria per infants, la Kids Cup.

La prova consta de tres categories repartides per franges d'edat i nivell de professionalitat, que tindran diferents horaris de sortida per evitar les aglomeracions. La categoria de promoció (principiants, alevins i infantils) sortirà a les 9 h; les categories femenines a partir de cadet ho faran a les 10 h i les masculines a les 12 h. Les inscripcions ja estan disponibles a la web de la Federació www.ciclisme.cat.

Protocol amb les mesures de protecció contra la Covid-19 en proves de ciclisme BTT a l'aire lliure

La Federació Catalana de Ciclisme, activa una sèrie de mesures i protocols d’actuació, per al control del risc d’infecció enfront de la COVID-19, en totes les seves curses per esportistes federats i en espais a l'aire lliure, per això entre d'altres, canvia el format de la sortida.

Ara, en les curses de BTT competitives, per tal d'evitar les aglomeracions, es faran diferents sortides segons les categories (cadet, júnior, S23, Èlit i M-30, 40, 50, 60 femení i masculí) quedant limitades a un màxim de 80 corredors per sortida i no hi podrà haver cap altra activitat social, tals com carpes de patrocinadors, vendes de productes, serveis de bar o càtering, parc de jocs o activitats per les famílies, dins el marc o l'espai a on es desenvolupa la prova ciclista.

A més, tot l'equip arbitral, corredors i persones que tinguin alguna responsabilitat en la zona restringida de sortida i arribada, passaran el control individual de temperatura i hauran d'higienitzar-se les mans sempre que sigui necessari amb els gels hidroalcohòlics que proveiran els organitzadors.

Edicions locals