La periodista Laura Mor dirigeix el documental 'Església confi(N)ada'

Mor també modera els diàlegs L’Església després del confinament Ser cristià en temps de coronavirus

Societat

Frame del documental 'Església confi(N)ada'
Frame del documental 'Església confi(N)ada'

La periodista de les Franqueses Laura Mor ha dirigit Església confi(N)ada. Ser cristià en temps de coronavirus, un documental d’Animaset realitzat íntegrament durant el confinament i que explica com ha viscut l'Església a Catalunya el confinament i què significa ser cristià en temps de coronavirus.

La pandèmia de la Covid-19 i el confinament han portat a situacions excepcionals i doloroses, però també històries de solidaritat i humanitat úniques. Les persones d’Església n’han protagonitzat algunes i ara queden recollides en aquest documental que ja està disponible a YouTube subtitulat en diversos idiomes.

D’altra banda, després de la vivència del moment que recull el documental, Animaset i Catalunya Religió han convidat alguns dels seus protagonistes i altres experts a reflexionar sobre quina ha estat la resposta de l’Església durant la pandèmia. Serà en format de diàlegs que plantejaran una valoració més a fons de la resposta de l’Església en aquesta etapa i sobretot quins escenaris cal tenir en compte de cara al futur. La vida virtual de les comunitats cristianes, la malaltia, l’espiritualitat i l’acció social són els temes que tractaran diversos experts.

El cicle de diàlegs arrencarà dimarts, 16 de juny (18 h), i s’emetrà en directe a www.animaset.cat i a www.catalunyareligio.cat. També hi haurà dues sessions més l’1 i el 8 de juliol (18 h). Estaran moderats per la periodista franquesina Laura Mor i hi participaran Simó Gras, Anna Almuni i Eloi Aran; Margarita Bofarull, Carles Muñiz i Mar Rosàs; i Joan Enric-Vives, Roger Torres i Laura Gonzalvo.

Edicions locals