Un grup de voluntaris recull material per a persones amb necessitats

L’Ajuntament cedirà una sala de l’Espai Can Prat i gestionarà l’entrega de tot el que s’hagi recollit

Societat

Un grup de voluntaris recull material per a persones amb necessitats
Un grup de voluntaris recull material per a persones amb necessitats

La xarxa de voluntaris que ha col·laborat en la fabricació de mascaretes i altres elements essencials durant el confinament, ara engega una campanya de recollida de material per a persones amb necessitats. La crisi derivada de la pandèmia ha provocat que un grup organitzat decideixi posar en marxa aquesta iniciativa per ajudar a la ciutadania que ha patit directament els seus efectes.

L’Ajuntament hi col·laborarà cedint una sala de l’Espai Can Prat i, una vegada s’hagi recollit el material, des de Polítiques Socials es gestionarà el repartiment del material entre les persones necessitades.

El material que es necessita són productes de neteja de la llar i d’higiene personal, com bolquers, compreses, paper higiènic, gel, xampú, maquinetes d'afaitar, raspalls de dents, desodorants, pintes o raspalls, productes antipolls, sabó de rentadora i de plats, lleixiu, amoníac, fregalls i baietes.

També roba, com mitjons nous, roba interior nova i vambes i banyadors per a nens i nenes, així com material per a la llar: mobiliari, llençols, parament de cuina i tovalloles entre d'altres.

La recollida de material es farà a l’Espai Can Prat els dilluns, dimarts, dijous i divendres, de 18 a 20.30 h; i els dimecres i dissabtes, d’11 a 13 h.

Edicions locals