El CT Els Gorchs acollirà el torneig estatal femení d'estiu

Està previst que aquest torneig per impulsar el tenis professional a l'estat tingui lloc a les Franqueses del 6 al 12 de juliol

Esports

Paula Badosa ja va participar el 2019 d'aquest torneig
Paula Badosa ja va participar el 2019 d'aquest torneig | CT Els Gorchs

El Club de Tenis Els Gorchs serà una de les tres seus dels tornejos estatals que la Federació Espanyola de Tenis ha escollit per reactivar el tenis femení professional a l'Estat mentre no es puguin celebrar els tornejos internacionals, ja que aquests no tenen previst reprendre's fins a l'agost. Del 6 al 12 de juliol, les Franqueses acolliran aquest torneig. Les altres dues seus són el Club Tennis d'Aro (Girona) i el Club RACE de San Sebastián de los Reyes a Madrid.
 

Aquest torneig és el tercer més important de tot el país, i fins ara, havia estat suspès pel coronavirus. Però el passat 29 de maig, la Real Federación Espanyola de Tenis confirmava que seria una de les seus de la Lliga Mapfre de tenis femení.

La Federació ha decidit que les tenistes que podran participar d'aquesta edició són aquelles esportistes nacionals que estiguin per sota de la posició 60 del rànquing WTA o estrangeres amb llicència estatal amb més de dos anys de vigència. Per tant, al torneig de les Franqueses s'espera la participació de tenistes d'alt nivell com la castellonenca Sara Sorribes, número 83 del rànquing mundial, de Girona com Paula Badosa, que ocupa la 94 posició, i Aliona Bolsova, a la 102, a més de Lara Arrubarrena (149). Per la trajectòria actual, Carla Suàrez, ex-número 10 del rànquing i avui número 68, també podria participar del torneig de les Franqueses, però encara està pendent de confirmació.

Tampoc se sap encara si el torneig podrà tenir públic o no, però el canal Teledeporte oferirà la retransmissió en directe.

 

Edicions locals