El CNG reobrirà les piscines dimecres

Després de la nova modificació al BOE, a partir del 3 de juny es pot anar a les piscines en Fase 1 per a la pràctica esportiva

Esports

Ja es pot tornar a les piscines per a la pràctica esportiva individual
Ja es pot tornar a les piscines per a la pràctica esportiva individual

El Club Natació Granollers (CNG) reobrirà la instal·lació dimecres amb l'obertura de les cinc piscines (tres cobertes i dos exteriors), després de la darrera modificació anunciada aquest dissabte 30 de maig al BOE en què es permet anar a les piscines per a la pràctica esportiva en la Fase 1.

D’acord amb els protocols d’aquesta fase de desconfinament, el retorn a l’activitat física al Club serà de manera esglaonada i progressiva, amb aforament limitat al 30% de la capacitat d’ús, establint torns i on la cita prèvia serà imprescindible i la pràctica esportiva haurà de ser de caràcter individual i sense contacte. A banda de la pràctica de la natació no lúdica a les piscines, en aquesta fase també es permet l’activitat a l’aire lliure en grups reduïts, pel que es programaran activitats dirigides, tenint en compte tots els protocols de seguretat. També estarà disponible el servei d’Entrenador Personal, ja que es pot realitzar activitat individual als gimnasos sempre que hi hagi un entrenador per usuari. Tanmateix, s’oferirà el Servei de Fisioteràpia i la pista de pàdel estarà activa, ja que aquesta setmana s’autoritza la seva pràctica i l’ús dels vestidors està permès, però sense dutxes. 

“La publicació en data de dissabte 30 de maig del BOE, on se’ns comunica la possibilitat d’obertura de les piscines en Fase 1 així com l’aforament permès en les fases posteriors, ha estat una excel·lent notícia. Aquest fet significarà avançar en les dates previstes d’obertura de les instal·lacions i aplanar el camí a la nova normalitat. Creiem que aquesta, serà molt ben rebuda per a tota la família del CNG, i entre totes i tots, estem convençuts que podrem revertir la situació”, valora positivament el president del Club, Eduard Escandell.

Per la reobertura, el CNG ha adequat durant aquestes setmanes les instal·lacions per tal de complir amb tots els requisits per a comptar amb una instal·lació lliure de COVID-19 i garantir una pràctica de l’activitat física segura dins del Club amb la neteja i desinfecció de tots els elements, materials i espais del Club per part d’una empresa externa acreditada i homologada; l’anàlisi addicional de control d’aigües per certificar que les piscines i espais estan lliures de patògens; l’adquisició de sistemes homologats de control de temperatura a l’entrada; dispensadors de solució hidroalcohòlica per al foment de la higiene de mans, així dispensadors de solució bactericida, fungicida i viricida per a la neteja individual de superfícies i material utilitzat per soci i personal del Club després de cada ús; disposició d’espais adaptats per al manteniment de la distància de seguretat interpersonal, i establiment de fluxos de circulació adaptats per a respectar les distàncies en la mobilitat interna.

Edicions locals