Històric ascens a Primera Catalana del CF Les Franqueses

L'equip va aturar la competició al març com a primer classificat del Grup 4 de Segona Catalana

Esports

El primer equip celebrant una victòria al vestidor a mitjans de març I Foto: CF Les Franqueses
El primer equip celebrant una victòria al vestidor a mitjans de març I Foto: CF Les Franqueses

La Federació Catalana de Futbol (FCF) va de confirmar dimecres al vespre el que ja feia dies que es comentava en els cercles futbolístics: que en el futbol amateur no hi haurà descensos de cara a la temporada que ve i que els primers de cada grup pujaran de categoria, fet que obligarà a reestructurar-ne alguna.

Un dels equips beneficiats per aquesta decisió és el primer equip del CF Les Franqueses, que va tancar la present campanya, a mitjans de març i amb només 23 jornades disputades, com a líder en solitari del Grup 4 de Segona Catalana, amb 49 punts –amb 14 victòries, 7 empats i només 2 derrotes–.

D'acord amb la resolució de la FCF, la temporada que ve l'equip que dirigeixen Manolo Parralo i Jordi Jornet jugarà doncs a Primera Catalana, categoria on juguen altres equips vallesans, com el CF Mollet UE o el CF Parets.

De fet, la FCF ha estat l'última federació esportiva a pronunciar-se sobre com s'acabava la temporada actual a les categories territorials. Això ha intranquil·litzat alguns clubs, que durant setmanes no han pogut avançar fitxatges perquè estaven pendents de la futura distribució de grups i equips.

Malgrat això, el CF Les Franqueses ja ha anunciat la renovació de la majoria de jugadors de la temporada, com Lars Carrillo, Julián Aldarve, Toni Atanasio, Jahir Gómez, Víctor García, Maude Balde, Agustí Planas, Guillem Resina, Ramon Manzanera, Aleix Vilà, Sergio Aparicio, Younoussa Kamassokho, Joan Sánchez, Sergi Gómez i Xavi Gilabert, així com la incorporació del jove Omar Diao, procedent del juvenil A de l'EC Granollers.

 

 

Edicions locals