El CF Les Franqueses, pendent de l'ascens a Primera Catalana

Manolo Parralo i Jordi Jornet continuen al capdavant del primer equip

Esports

El CF Les Franqueses, pendent de l'ascens a Primera Catalana I Foto: CF Les Franqueses
El CF Les Franqueses, pendent de l'ascens a Primera Catalana I Foto: CF Les Franqueses

El CF Les Franqueses es manté a l'espera que es resolgui la incertesa sobre si la temporada que ve el primer equip jugarà a Primera Catalana o es mantindrà a Segona, on, en el moment en què es va donar per finalitzada la lliga, era el primer classificat del Grup 4 amb 49 punts –14 victòries, 7 empats i 2 derrotes–.

Mentre espera la resolució de la Federació Catalana de Futbol, el club ha anunciat la renovació del cos tècnic durant un any més, de manera que Manolo Parralo i Jordi Jornet continuaran sent els responsables de conduir l'equip la temporada 2020-2021. Tots dos van agafar l'equip quan estava a Tercera Catalana, "i si tot va com s'espera, la temporada vinent disputaran la primera a Primera Catalana", diu el club.

Aquest any també renoven Raúl Alfonso com a ajudant dels tècnics; Ismael Iglesias com a delegat; i Francesc Alcón com a fisioterapeuta. També seguiran Joan Girabent com a responsable de la gestió esportiva del primer equip i Antonio Garrido Pini, que seguirà ajudant a l'equip una temporada més.

Pel que fa als jugadors, de moment s'ha confirmat la renovació de Guillem Resina i de Ramon Manzanera, i s'ha anunciat la incorporació d'Omar Diao, "un jugador de molt talent, amb molts recursos tècnics i agressiu en la pressió", diu el club.

El Bellavista Milan renova Alcántara

Per la seva banda, el CF Bellavista Milan renovarà Dani Alcántara al capdavant del primer equip, que ha acabat 7è al grup 9 de Tercera Catalana –10 victòries, 7 empats i 5 derrotes–. El club també ha anunciat que Laiti, jugador del primer equip i responsable del benjamí A, serà el nou coordinador del futbol base en substitució de Ramon Martínez.

Novetats al Ramassà

I l'AE Ramassà també anunciava dimecres que Raúl Vilaseca, fins al gener entrenador de l'Atlètic del Vallès, serà el nou tècnic del conjunt franquesí la propera temporada. Vilaseca s'incorpora amb David Ramos com a segon entrenador.

Edicions locals