L'Ajuntament i LFComerç promouen les compres al costat de casa

Els comerciants han editat un vídeo amb la participació de bona part de teixit comercial

Economia

L'Ajuntament i LFComerç promouen les compres al costat de casa
L'Ajuntament i LFComerç promouen les compres al costat de casa

"Comprar a les Franqueses és comprar al costat de casa, tenir relació directa i contínua amb el botiguer, potenciar i reactivar l'economia local i gaudir d'una gran varietat de productes i serveis".

Amb aquesta idea, l'Ajuntament i l'Associació de Botiguers, Comerciants i Professionals de les Franqueses LFComerç han engegat la campanya #jocomproalesfranqueses #jocomproacasa, una iniciativa de promoció del comerç local que pretén posar en valor els avantatges de la compra a les botigues de les Franqueses.

D'aquesta manera, a més, també es pretén potenciar el comerç de proximitat, sobretot després de l'aturada de dos mesos provocada per la Covid-19.

A més de diversa cartelleria, la campanya compta amb un audiovisual en què participen diversos comerciants del municipi, a més de l'alcalde i la regidora de Dinamització Econòmica, Mercats, Comerç i Activitats.

En aquest sentit, l'Ajuntament i LF Comerç també han preparat material de difusió per informar a la ciutadania sobre quines mesures cal tenir en compte per anar a comprar amb seguretat seguint les recomanacions sanitàries.

Edicions locals